Jongeren die competenties willen verwerven als keukenhulp, keukenmedewerker of grootkeukenmedewerker krijgen in deze beroepsopleiding een kwaliteitsvol aanbod.

Ons aanbod:

  • In teamverband opdrachten uitvoeren in de grootkeuken
  • Aanleren van keukentechnieken
  • Keukengereedschap gebruiken en bedienen
  • Voorbereidend keukenwerk doen
  • Maaltijden bereiden
  • Portioneren van maaltijden
  • Werken volgens HACCP
  • Uitvoeren onderhoudstaken
  • Trainen in beroepsspecifieke sleutelvaardigheden
  • Organisatie van stages in de kwalificatiefase
  • In onze grootkeuken dagelijks koken voor 80 personen

Tewerkstelling in:

  • Horeca
  • Grootkeukens van ziekenhuizen en zorginstellingen
  • Cateringbedrijven

ABO

Gezien onze grote bekommernis voor de tewerkstelling van onze jongeren bieden wij na het behalen van de kwalificatie nog een extra jaar alternerend leren aan. Zo kan de leerling één jaar bedrijfservaring opdoen. De jongeren volgen wekelijks 3 dagen opleiding in een bedrijf en kunnen zo werkervaring opdoen. De overige 2 dagen krijgen ze op school een aanbod van praktische en algemene vakken ter ondersteuning van arbeidsattitudes en nijverheidservaring.

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com